loader image

Vesti

Millennium Team platinasti prijatelj Građevinskog fakulteta

Kompanija Millennium Team podržala je Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu u njihovoj viziji da obezbedi i renovira učionice. Na taj način kompanija je pružila svoj doprinos da sadašnji i budući studenti stiču znanja u boljim uslovima na Fakultetu.

Ugovor o sponzorstvu kojim će se obezbediti deo sredstva za izvođenje radova na renoviranju učionica na Građevinskom fakultetu potpisali su Stojan Vujko, generalni direktor kompanije Millennium Team i prof. dr Vladan Kuzmanović, dekan Građevinskog fakulteta u Beogradu. Nove učionice značajno će doprineti kvalitetu nastave i razvoju naučnoistraživačkog rada, a samim tim i profesionalnom usavršavanju studenata, budućih stručnjaka u oblasti građevinarstva.

Uspostavljanjem saradnje sa Građevinskim fakultetom, Millennium Team kao uspešna građevinska kompanija nastavlja ostvarivanje svoje strategije društvene odgovornosti, koje je usmereno na sredinu u kojoj uspešno posluje u oblastima visokogradnje, niskogradnje, energetike i humanitarnog razminiranja.

Ulaganje u obrazovanje jedan je od prioriteta naše kompanije. Želimo da podržimo institucije koje edukuju naše najbolje inženjere, a Građevinski fakultet je jezgro stručnog kadra za delatnost kojom se mi uspešno bavimo već 19 godina. U Millennium Team Grupi od 1500 zaposlenih, 365 je inženjera”, istakao je Stojan Vujko prilikom potpisivanja Ugovora i dodao da Millennium Team Grupa danas ima  75 aktivnih gradilišta širom Srbije, kao i da je kompanija u programu dualnog obrazovanja.

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo danas potpisali ugovor sa kompanijom Millennium Team. Građevinski fakultet je započeo projekat renoviranja i adaptacije učionica, pomoć prijatelja i društveno-odgovornih kompanija će nam mnogo značiti, a poboljšanje uslova studiranja će dovesti do toga da na kraju budu i kvalitetnije studije. Fakultet će se truditi da ostane pouzdan oslonac građevinskim kompanijama kako u projektovanju, tako i u izvođenju”, rekao je prof. dr Vladan Kuzmanović, dekan Građevinskog fakulteta u Beogradu.

Pretraga

Najnovije vesti