loader image

Vesti

Donacija kompanije Millennium Team Osmoj beogradskoj gimnaziji

Kompanija Millennium Team poklonila je učenicima i profesorima Osme beogradske gimnazije nastavna sredstva u vrednosti od 600.000 dinara. Ova vredna donacija, koju čine pet televizora za prezentacije i predavanja i 25 grafičkih tabli, obezbediće bolji rad i efikasniju nastavu.

„Upotreba ovih multimedijalnih sredstava u nastavi omogućava znatno efikasniji nastavni proces i ostvarivanje veće interaktivnosti, angažovanja i motivisanosti kod učenika, u cilju poboljšanja učenja i većeg postignuća. Zahvaljujemo se kompaniji Millennium Team na podršci koja će poboljšati uslove za obrazovanje mladih“, navela je Irena Brajović, direktorka Osme beogradske gimnazije.

Nekadašnji đaci gimnazije na Voždovcu i jedne od najvećih u Srbiji bili su i Stojan Vujko, generalni direktor kompanije Millennium Team i Ivan Bošnjak, zamenik generalnog direktora.

„Drago nam je kada možemo da odgovorimo ovakvim zahtevima i sa radošću se odazovemo svakom pozivu za podršku obrazovnom sistemu. Pandemija nas je, nažalost, primorala da se prilagodimo novim uslovima, a školstvo je to posebno osetilo kroz izmenu dosadašnjeg rada. Nadam se da će nova nastavna sredstva uticati na kvalitetnije odvijanje nastave“, rekao je Ivan Bošnjak.

Osmu beogradsku gimnaziju trenutno pohađa oko 1.000 učenika, koje obrazuje i vaspitava 113 zaposlenih.

Pretraga

Najnovije vesti