loader image

Humanitarno razminiranje

Kompanija Millennium Team je registrovana, tehnički opremljena i kadrovski osposobljena za poslove humanitarnog razminiranja. Ovlašćenja za obavljanje poslova razminiranja dodeljena su od strane Centra za razminiranje Republike Srbije i Sektora za vanredne situacije Srbije.

Razminiranje predstavlja delatnost od posebnog značaja za stanovništvo i  privredu u Srbiji. Uklanjanjem neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) sprečavaju se potencijalni rizici po život i zdravlje građana i omogućava realizacija infrastrukturnih i privrednih projekata.

Kada se tehničkoj opremljenosti doda i tim visoko kvalifikovanih deminera sa višegodišnjim iskustvom, jasno je zašto je Millennium Team prvi u regionu po osposobljenosti za poslove humanitarnog razminiranja.

Poslovi kompanije u oblasti zaštite od NUS-a:

Svi projekti su realizovani po standardnim operativnim procedurama kompanije Millennium Team i međunarodnim standardima (IMAS).

Пусти видео запис
30000000 m2
ukupna snimljena površina terena za razminiranje
1
mašine za razminiranje na daljinsko upravljanje
1

sistema za dubinsko snimanje

10

detektora za razminiranje do 0,50m dubine

Humanitarno razminiranje projekti

Aerodrom Niš

837.230 m2

Vojno skladište

657.900m2

Sloboda Čačak

532.758m2

Denino brdo

17.870m2

Bezbednost na radu

Bezbednost naših zaposlenih  je na prvom mestu, poštujemo i primenjujemo sve mere bezbednosti i zdravlja na radu i  procenjujemo rizik pre realizacije projekta.

Radovi koji se izvode na terenu prilikom humanitarnog razminiranja spadaju u poslove visokog rizika, pa zbog toga lokacije na kojima se vrši razminiranje obezbeđujemo prema Međunarodnim standardima za protivminsku delatnost, uz primenu svih mera bezbednosti i korišćenje lične zaštitne opreme za rad deminera na terenu.