loader image

O nama

Pouzdan partner u izgradnji

Kompanija Millennium Team je regionalni lider u oblasti građevinske infrastrukture, čija reputacija se oslanja na višedecenijsko iskustvo, vrhunsku stručnost i neizmernu posvećenost kvalitetu.

Tokom 20 godina poslovanja...

kompanija je realizovala brojne projekte, uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja koja minimalno utiču na životnu sredinu.

Cilj kome neprestano težimo jeste da, uz realizaciju infrastrukturnih i građevinskih projekata, pružimo dodatnu vrednost ne samo našim klijentima, već i našim zaposlenima, saradnicima i partnerima.

O kompaniji

Naš tim stručnjaka, koji je deo kompanijskih uspeha, nastavlja težiti izvrsnosti u svakom projektu koji preuzimamo, potvrđujući našu ulogu pouzdanog i predanog partnera u izgradnji infrastrukture koja oblikuje zajedničku budućnost. Organizovani u stručne timove, naši zaposleni predstavljaju pokretače i realizatore inovativnih projekata, a svojim znanjem i veštinama doprinose postizanju vrhunskih rezultata.

Kompanija Millennium Team je posvećena usklađenosti sa svim lokalnim i regionalnim regulativama, što potvrđuju naši sertifikati koji garantuju sigurnost i pouzdanost našeg poslovanja.

Vrednosti

Korporativne vrednosti predstavljaju sinergiju osobina koje poseduju naši zaposleni i naša kompanija, kao i ono čemu težimo u svakodnevnom radu i odnosu sa našim poslovnim partnerima.

Verujemo da je jedini put razvoja konstantno usavršavanje i unapređenje znanja!

Integritet

Odgovornost

Pouzdanost

Briga o zaposlenima

Timski rad