loader image

Vesti

Kompanija nagradila najvernije zaposlene

Jubilarna proslava 20 godina uspešnog poslovanja Millennium Team-a na Građevinskom fakultetu

Dve decenije pouzdane gradnje

Kompanija nagradila najvernije zaposlene – Naši zaposleni su naša vrednost

Kompanija Millennium Team proslavila je sa svojim zaposlenima 20 godina uspešnog poslovanja i tom prilikom dodelila jubilarne nagrade zaposlenima koji su u kompaniji duže od 5, 10 i 15 godina. Svečana proslava simbolično, održala se na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u instituciji koja je iznedrila najbolje inženjere kompanije.

Retke su domaće kompanije koje mogu da se pohvale zaposlenima koji imaju dug radni staž u jednoj kompaniji, a u Millennium Team-u 200 zaposlenih duže je od 5, 10 i 15 godina. Kompanija je nagradila svoje kolege i upriličila svečanost za pamćenje.

Predanost, stručnost i lojalnost zaposlenih stubovi su kompanijskog uspeha koji ponosno slavimo, ističu iz kompanije, a najverniji zaposleni nagrađeni su posebnim nagradama.

Millennium Team na tržištu se ističe projektovanjem i izgradnjom velikih i značajnih građevinskih infrastrukturnih projekata.

“Dve decenije gradimo i pouzdan smo partner u realizaciji značajnih građevinskih projekata. Ulažemo u inovativnost, ali negujemo i tradiciju. Gradimo bezbedne puteve, sigurne gasovode, dugotrajne i kvalitetne objekte. Naši demineri rade razminiranje kako bi osigurali pripremu terena za buduću infrastrukturu”, ističe Stojan Vujko, generalni direktor Millennium Team-a, naglašavaući da je sinergija delatnosti, dobrog tima i predanog rada postavila  Millennium Team tamo na poziciju lidera na građevinskom tržištu.

“Konstantna ulaganja u kadrove i opremu našu kompaniju vode putem prosperiteta. Diverzifikovali smo naše poslovanje kako bismo podržali naše osnovne delatnosti ali ističemo da su naši zaposleni stub Millennium Team-a. Dobra kuća se gradi na jakim temelljima, mi smo naše postavili pre 20 godina i znamo da će trajati još dugo”, zaključuje Vujko.

U Millennium Team grupi zaposleno je više od 1800 zaposlenih, a u Millennium Team-u 580.

Razvijajući se u kontinuitetu od 2003. godine, kompanija preuzima sve složenije projekte čime potvrđuje svoje kvalitete: pouzdanu i blagovremenu izgradnju, uz primenu savremenih tehnoloških rešenja sa minimalnim uticajem na životnu sredinu. Osnovne delatnosti kompanije su energetika: projektovanje i izgradnja gasovoda, naftovoda, magistralnih i regionalnih toplodalekovoda; ekologija: projektovanje i izgradnja hidrotehničkih objekata fekalne kanalizacije, vodovoda, postrojenja za pijaće vode; inženejrski objekti: data centri, regionalni putevi, mostovi, objekti visokogradnje; humanitarno razminiranje: čišćenje terena i uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava.

Kompanija će nastaviti da bude dosledna svojim zaposlenima i odgvorna prema zajednici u kojoj posluje. I u treću deceniju poslovanja ulazimo gradeći i radeći kao do sada – pouzdano i odgovorno!

Pretraga

Najnovije vesti