loader image

Vesti

Millennium Team na Međunarodnoj donatorskoj konferenciji u Zagrebu – Tema: Humanitarno razminiranje u Ukrajini

Kompanija Millennium Team učestvuje danas i sutra na Međunarodnoj donatorskoj konferenciji sa temom humanitarnog razminiranja u Ukrajini. Konferencija se održava u Zagrebu uz prisustvo evropskog komesara za životnu sredinu Virginijusa Sinkevičijusa i uz uključenje putem video link-a premijera Ukrajine, Denisa Šmigala.

Cilj ove Međunarodne konferencije jeste da okupi donatore i kompanije iz čitavog sveta koje se bave humanitarnim razminiranjem, kako bi se njihovom ekspertizom u ovoj oblasti i primenom omogućio bezbedniji i lakši život civilima na teritoriji Ukrajine.

Kompanija Millennium Team iz Beograda staviće na raspolaganje svoje kapacitete kako bi se život stanovništva u Ukrajini doveo na bezbedniji nivo i kako bi se omogućili uslovi za bržu obnovu države.

Na dvodnevnoj Međunarodnoj konferenciji u Zagrebu učestvuje naš tim sektora za humanitarno razminiranje. Kompanija ima višegodišnje iskustvo u obavljanju najsloženijih poslova iz ove oblasti u Srbiji i regionu, a do sada je ispitala više od 32.000.000,00 m2 terena i iza sebe ima značajne reference.

Pretraga

Najnovije vesti