loader image

Vesti

Millennium team podržao održavanje kampa „Srbija te zove“

Kompanija Millennium Team podržala je održavanje kampa „Srbija te zove“ u organizaciji sportskog udruženja „Sportstars“, koji je okupio skoro 220 mladih sportista.

Kamp je organizovan za decu srpskog porekla iz Srbije i dijaspore, i održao se u Beogradu. Za deset dana trajanja kampa budući sportisti mogli su da usavrše svoje sportske veštine u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu i tenisu.

Jedan bitan segment poslovanja kompanije Millennium Team usmeren je na promovisanje sporta i podršci budućim sportistima, reprezentativcima. Čini nas izuzetno ponosnim što nastavljamo saradnju sa udruženjem „Sportstars“ i što smo deo projekta „Srbija te zove“ već drugu godinu. Kao društveno-odgovorna kompanija, Millennium Team nastaviće da izdvaja sredstva za podršku sportistima i ovakvim vidovima sportskih manifestacija.

Manifestacija je namenjena deci uzrasta od 12 do 15 godina i ima za cilj zajedničko unapređenje sportske i omladinske saradnje sa sportskim udruženjima dijaspore, regiona i Kosova i Metohije, kao i besplatno učešće što većeg broja dece sa teritorije Kosova i Metohije na kampu.

Pretraga

Najnovije vesti