loader image

Vesti

Paraolimpijski komitet Srbije uručio zahvalnicu našoj kompaniji

Paraolimpijski komitet Srbije u okviru godišnje svečanosti gde su proglašeni najuspešniji paraolimpijci za 2023. godinu, našoj kompaniji je uručio zahvalnicu za poseban doprinos razvoju paraolimpijskog sporta u Srbiji.

Na svečanoj sednici Skupštine Paraolimpijskog komiteta Srbije koji više od 25 godina uspešno posluje, uručena su priznanja za najuspešnije sportiste, trenere i timove u 2023. godini. Zahvalnicu za poseban doprinos razvoju sporta za osobe sa invaliditetom u ime kompanije Millennium Team primila je Aleksandra Adžić, rukovodilac odeljenja za korporativne komunikacije, a nagradu joj je dodelio Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije.

Ponosni smo što smo prijatelj paraolimpijaca na njihovom putu da ostvare rezultate i da se takmiče u sportovima kojima pomeraju granice. Millennium Team je kompanija koja misli i ulaže u okruženje gde posluje i podržava razvoj sporta, sportskih aktivnosti i smatramo da svi zajedno svojim primerom i podrškom treba da doprinesemo na ostvarivanju inkluzivnog i inspirativnog sportskog okruženja za sve.

Veoma smo srećni što pružamo podršku i Paraolimpijskom komitetu Srbije i ostvarivanju njihovih ciljeva da se omoguće bolji uslovi za rad sportista sa invaliditetom i da se javnost upozna sa njihovim velikim uspesima.

Želimo puno uspeha našim sportistima na predstojećim Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Pretraga

Najnovije vesti