loader image

Čista Srbija

Projektom „Čista Srbija“ povećaće se nivo izgrađenosti kanalizacije i sistema za prečišćavanje otpadnih voda u Srbiji. Obuhvata sledeće: Projektovanje i izvođenje radova na izgradnji komunalne (kanalizacione) infrastrukture na teritoriji Republike Srbije. Projektovanje i izvođenje radova na izgradnji infrastrukture za odlaganje komunalnog čvrstog otpada u Republici Srbiji. U toku su radovi na sledećim lokacijama: SVRLJIG – […]

Cevovod za sirovu vodu „Makiš“

Projekat koji je započeo 2017. godine i završen je 2018., u kome je Millennium Team izvodio radove na izgradnji dva čelična cevovoda za sirovu vodu prečnika Ø 1500 mm u dužini od 692,27 m i izvodio radove na čišćenju taložnice Savskog jezera.

Proširenje i rehabilitacija vodosnabdevanja u Vranju

Ovaj projekat uključivao je građevinske i instalaterske radove na proširenju i obnovi postojeće vodovodne mreže u Vranju ukupne dužine oko 5 km. Projekat je započeo 2014. godine i za godinu dana, ostvareno je ukupno 366 konekcija sa domaćinstvima kao i 42 konekcije između nove i postojeće mreže.

Regionalni projekat vodosnabdevanja „Morava“

Ugovor je obuhvatao projektovanje i izvođenje radova na teritoriji Velike Plane koji uključuju izgradnju novog regionalnog postrojenja za preradu vode „Trnovče“. Sistem pitke vode ima kapacitet 200 l/s i planiran je za snabdevanje stanovništva iz Velike Plane i Smederevske Palanke. Izgrađeni su novi reni bunari sa novim povezujućim cevovodima u dužini skoro 2 km, dva […]

Cevovod za sirovu vodu „Petrovaradinska ada“

Millennium Team je, kao glavni izvođač radova, izvodio radove na izgradnji cevovoda sirove vode na teritoriji Novog Sada, koji uključuje nabavku materijala i ugradnju. Dužina cevovoda od poliester cevi Ø 500mm je 1.146 m.

Rehabilitacija kanalizacione mreže u urbanom delu Novog Sada

Ovim projektom, koji je rađen u periodu od 2012. do 2014. godine, obuhvaćena je rekonstrukcija kanalizacione mreže u Kisačkoj i Rumenačkoj ulici, u urbanom delu Novog Sada. Kanalizaciona mreža: duktil 3400m i PVC 1852m; Vodovodna mreža PE cevi 593m; AB šahtovi 61 komad; Asfalterski radovi 10.800m2.

Izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Ada

Millennium Team je kao lider konzorcijuma “ADA WASTEWATER 2011” izvršio radove na izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, kapaciteta 3.000 PE, uključujući radove na konstrukciji i ostale građevinske radove, kao i mašinske i elektro radove sa ugradnjom opreme.

Izgradnja sistema pitke vode „Veliko Gradište“

Konzorcijum PORR – UNIHA – MILLENNIUM TEAM je 2016. godine uspešno završio projekat izgradnje postrojenja pitke vode na teritoriji Velikog Gradišta. Projekat, koji je započet 2011. godine, obuhvatio je i projektovanje i izvođenje radova na izgradnji novog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda kapaciteta 100 l/s, sa pratećim objektima, kao što su hlorna stanica, rezervoar za […]

Centralno postrojenje za preradu otpadnih voda u Kuli i Vrbasu

Delegacija Evropske unije u Srbiji investirala je sredstva za projekat izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u opštinama Kuli i Vrbasu kapaciteta 120.000 PE (ekvivalent stanovnika), prilikom čega je izgrađena i čitava kanalizaciona mreža u periodu od 2011. do 2015. godine. Millennium Team je bio deo konzorcijuma sa kompanijom Veolia na ovom projektu.