loader image

Humanitarno razminiranje

Kompanija Millennium Team je registrovana, tehnički opremljena i kadrovski osposobljena za poslove humanitarnog razminiranja. Ovlašćenja za obavljanje poslova razminiranja dodeljena su od strane Centra za razminiranje Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Razminiranje predstavlja delatnost od posebnog značaja za stanovništvo i  privredu u Srbiji. Uklanjanjem neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) sprečavaju se potencijalni rizici po život i zdravlje građana i omogućava realizacija infrastrukturnih i privrednih projekata.

Kada se tehničkoj opremljenosti doda i tim visoko kvalifikovanih deminera sa višegodišnjim iskustvom, jasno je zašto je Millennium Team prvi u regionu po osposobljenosti za poslove humanitarnog razminiranja.

Poslovi kompanije u oblasti zaštite od NUS-a:

Svi projekti su realizovani po standardnim operativnim procedurama kompanije Millennium Team i međunarodnim standardima (IMAS).

Пусти видео запис
30000000 m2
ukupna snimljena površina terena za razminiranje
1
mašine za razminiranje na daljinsko upravljanje
1

sistema za dubinsko snimanje

10

detektora za razminiranje do 0,50m dubine

Humanitarno razminiranje projekti

EXPO Belgrade 2027

1.239.582,2 m2

Nacionalni fudbalski stadion

837.230 m2

Preljina-Požega

88.080m2

Ležimir

194.300 m2

Bezbednost na radu

Bezbednost naših zaposlenih  je na prvom mestu, poštujemo i primenjujemo sve mere bezbednosti i zdravlja na radu i  procenjujemo rizik pre realizacije projekta.

Radovi koji se izvode na terenu prilikom humanitarnog razminiranja spadaju u poslove visokog rizika, pa zbog toga lokacije na kojima se vrši razminiranje obezbeđujemo prema Međunarodnim standardima za protivminsku delatnost, uz primenu svih mera bezbednosti i korišćenje lične zaštitne opreme za rad deminera na terenu.