loader image

Vesti

Millennium resorts i Marriott grade hotelski kompleks u Vranjskoj banji

Kompanija Millennium Resorts i američka hotelska kompanija Marriott International potpisale su ugovor o saradnji o izgradnji hotelskog kompleksa u Vranjskoj banji. Potpisivanju ugovora prisustvovali su i premijerka Srbije Ana Brnabić i ambasador SAD Entoni Godfri.

Saradnja između kompanija Millennium Resorts  i američke kompanije Marriott International  započela je potpisivanjem ugovora za izgradnju hotelskog kompleksa u Vranjskoj banji. Osnivač i direktor kompanije  Millennium Team, Stojan Vujko rekao je da će ova kompanija uložiti 90 miliona evra u taj projekat i da će biti otvoreno 350 radnih mesta.

– Ovaj projekat ima veliki uticaj na direktni razvoj Vranjske banje, Vranja i čitavog regiona. Millennium Team je kompanija koja postavlja nove standarde i sigurni smo da će nakon ovog projekta Srbija biti prepoznata na mapi kao destinacija vrhunskog banjskog turizma. Sigurni smo da ćemo biti lideri u ovoj oblasti kao što Srbija danas u mnogim oblastima pokazuje lidersku poziciju – rekao je Stojan Vujko, direktor kompanije Millennium Team.

Ivan Bošnjak, osnivač i direktor kompanije Millennium Team, rekao je da će kompleks imati dva hotela iz lanca Marriott,  kao i medicinski centar “Sofka”, te da su u planu spa apartmani, vile, bungalovi. Dodao je da projekat ne bi mogao da se realizuje bez razumevanja državnih organa i lokalne samouprave.

– Ulaganjem u hotele iz lanca  Marriott  mi ćemo postati jedan od najvećih poslodavaca na jugu Srbije. Ovakav projekat ne bi mogao da uspe bez razumevanja i podrške državnih organa i lokalne samouprave. Mi ćemo na tu podršku, koju smo do sada imali, odgovoriti investicijom, izgradnjom najmodernijeg hotelskog kompleksa, otvaranjem novih radnih mesta, saradnjom sa lokalnom samoupravom i društveno korisnim radom po kojem je naša kompanija i do sada poznata, a o čemu ćemo imati prilike da i u budućnosti razgovaramo – rekao je Ivan Bošnjak, direktor  Millennium Resorts-a i direktor i osnivač kompanije Millennium Team.

Pretraga

Najnovije vesti