loader image

Vesti

Millennium Team učestvovao na konferenciji o promociji investicija

U organizaciji Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza Srbije i Međunarodne finansijske korporacije (IFC), članice Grupe Svetske banke u hotelu Hilton u Beogradu održana je međunarodna konferencija o promociji investicija i poslovnim mogućnostima.

Na konferenciji su učestvovali predstavnici Međunarodne finansijske korporacije (IFC), Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), kao i poslovnog sektora Srbije, Mađarske, Češke i Slovačke.

Oko 60 predstavnika kompanija iz ovih zemalja razgovaralo je i diskutovalo o mogućnostima investiranja i razvoja, automobilske industrije, agrobiznisa i navodnjavanja, obnovljive energije i zelenim tehnologijama, a na kraju konferencije održani su i B2B poslovni sastanci privrednika.

Naš tim, Andreja Đulić, finansijski direktor Millennium Team-a i Ana Stošić, direktorka sektora za kvalitet i razvoj Millennium Team-a, učestvovali su na konferenciji, gde su sa predstavnicima kompanija iz zemalja učesnica razgovarali o potencijalnim saradnjama I prlikama u biznisu.

Pretraga

Najnovije vesti