loader image

Vesti

​Ministar Vulin: zahvalnost preduzeću Millennium Team na donaciji

Naša kompanija, Millennium team, u trenutku kada se čitav svet a samim tim i naša zemlja nalazi u složenoj situaciji uzrokovane pandemijom teške bolesti, izazvanom virusom COVID 19, nastavila je sa društveno – odgovornim i humanitarnim radom, odgovarajući i ovom životnom izazovu solidarno i organizovano.

Millennium Team-a  donirao je novi objekat za smeštaj migranata u Prihvatnom centru u Obrenovcu.

Aleksandar Vulin, ministar  odbrane i šef Radne grupe za migracije obišao je danas Prihvatni centar u Obrenovcu, gde su prošireni kapaciteti za smeštaj migranata, a novi objekat na tom prostoru donacija je naše komanije, Millennium Team.

Ministar Vulin je nakon obilaska izrazio zahvalnost preduzeću Millennium Team, koje je u ovim teškim vremenima našlo načina da nam pomogne.

– Ovde će biti smešteni migranti i to jeste pomoć migrantima, ali na prvom mestu to je pomoć svim građanima Srbije. Da oni nisu smešteni ovde, da nisu smešteni u našoj kasarni, da nemaju odgovarajuće uslove koje im je obezbedio Millennium Team, oni bi danas bili ovde na ulicama naših gradova, oni bi danas negde predstavljali bezbednosni i zdravstveni rizik za svakoga od naših građana. Na ovaj način mi omogućavamo da oni nesmetano provode svoje vreme, ali i da mi budemo na svaki način zaštićeni i da ni jedan građanin Srbije ne bude zdravstveno ili bezbednosno ugrožen – istakao je ministar Vulin.

Ministar odbrane je zahvalio svim onim preduzećima koja prepoznaju da je sada trenutak kada treba pomoći.

– Sada nam je potrebna pomoć, neće nam biti potrebna pomoć kada sve ovo prođe. Zaista sam zahvalan preduzeću Millennium Team zbog toga što se našao ovde i što je došao da pomogne Ministarstvu odbrane, Komesarijatu za izbeglice, svojoj zemlji, svojim građanima, time što nam je omogućio da obezbedimo adekvatan smeštaj za migrante – naglasio je ministar Vulin.

Govoreći o donaciji, Stojan Vujko, generalni direktor preduzeća Millennium Team istakao je da donacija Vojsci Srbije predstavlja zadovoljstvo i čast,  jer kao društveno odgovorna kompanija tokom pandemije može da pomogne državi na bilo koji način.

-Millennium team kao društveno odgovorna kompanija donirala je Vojsci Srbije odgovarajući smeštaj za potrebe migranata. Veliko zadovoljstvo i čast nam je da tokom pandemije možemo na bilo koji način da pomognemo državi rekao je Stojan Vujko.

Pretraga

Najnovije vesti