loader image

Vesti

Millennium Team i Roberts Constructions grade BW Metropolitan

Naša kompanija Millennium Team regionalni lider u svojoj oblasti partner je Robert Constructions-u na izvođenju radova na stambenoj  zgradi  u okviru Belgrade Waterfront-a, BW Metropolitan.

Robert Constructions je globalna građevinska kompanija sa impesivnim iskustvom u izgradnji projekata širom Bliskog istoka, Australije i Evrope. Naša kompanija Millennium Team u konzorcijumu sa Robert Constructions-om radiće na izgradnji 60 metara visoke zgrade na samom ulazu u Belgrade Waterfront.

-Izuzetno smo zadovoljni jer je naša kompanija nastavila sa učešćem u projektu izgradnje  Beograda na vodi, na kome je angažovana od samog početka. Drago mi je da su naše znanje, iskustvo i najsavremenija mehanizacija pozicionirali Millennium Team u samom vrhu gradjevinskih firmi na ovim prostorima a samim tim i partnerima iz inostranstva. Uvereni smo da će naše kompanije koje poseduju dugogodišnje iskustvo u projektovanju, dizajnu, infrastrukturi, inženjeringu i izvođenju velikih građevinskih projekata učiniti da uspešno realizujemo i ovaj projekat izgradnje BW Metropolitana -rekao je Ivan Bošnjak, direktor kompanije Millennium Team.

Zgrada BW Metropolitan će se nalaziti u blizini hotela W Belgrade i brendiranih W apartmana, Sava Promenade i Bristol parka, a od Kule Beograd, Galerije Belgrade i BW Parka deliće je samo nekoliko minuta šetnje.

BW Metropolitan imaće  karakterističnu fasadu sa izraženim uglom okrenutim prema kružnom toku. Budući stanari zgrade, koja će imati 17 spratova, uživaće u spektakularnom pogledu ka ušću Save u Dunav i Kalemegdanu, a blizina brojnih kafića, restorana i prodavnica, kao i bujnog zelenila i prostora za šetnju, džoging i vožnju bicikla, odgovaraće različitim životnim stilovima.

Sa 325 stanova različitih veličina i struktura, podzemnom garažom na dva nivoa, unutrašnjim dvorištem, vrtićem i 24-časovnim video nadzorom, BW Metropolitan budućim stanarima nudi život pun sadržaja u centru grada, sa mnoštvom mogućnosti za rekreaciju i provođenje slobodnog vremena. Zahvaljujući izuzetnoj lokaciji na samom ulazu u Belgrade Waterfront, na početku Bulevara Vudroa Vilsona, kod novog kružnog toka, BW Metropolitan je odlično povezan sa drugim delovima grada.

Pretraga

Najnovije vesti