loader image

Vesti

Prva šahovska liga Srbije pod pokroviteljstvom Millennium Team-a

Kompanija Millennium Team nastavlja sa društveno odgovornim poslovanjem i pružanjem podrške zajednici u kojoj posluje. Kompanija se opredelila da podrži Šahovski savez Srbije i uopšte razvoj šaha u našoj zemlji, smatrajući to svojom obavezom, pa je tako pokrovitelj Prve šahovske lige u Srbiji.

U hotelu „Fontana“ u Vrnjačkoj Banji počela je Millennium Team Prva šahovska liga Srbije za muškarce i žene. Prestižni turnir traje od 7. do 16. septembra, kada ćemo saznati imena šampiona države u obe konkurencije.

„Imamo sreću da na jednom mestu vidimo naše najbolje šahiste i šahistkinje, a sa njima i strane igrače koji svojim učešćem daju dodatnu težinu ovom turniru. Posebno bih pozdravio uprave klubova, jer jako teško je obezbediti uslove i sredstva za funkcionisanje“, izjavio je predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić.

A funkcionisanje Šahovskog saveza i uopšte šaha u Srbiji bilo bi daleko teže da nema podrške kompanije Millennium Team.

„Obaveza velikih kompanija kao što je naša je da podržimo razvoj sporta, a posebno sporta koji je nisko komercijalan. Zato će Millennium Team i dalje biti pouzdan i pravi partner Šahovskog saveza Srbije“, kaže Stojan Vujko, generalni direktor kompanije Millennium Team.

Pretraga

Najnovije vesti