loader image

Vesti

Strateška saradnja Millennium Team-a i Ganz-Gemtech Grupe iz Mađarske

Srpska kompanija Millennium Team i mađarska Ganz-Gemtech Grupa potpisale su sporazum o strateškoj saradnji u ambasadi Srbije u Budimpešti.

Za 20 godina koliko uspešno posluje, Millennium Team pozicionirao se kao lider u oblasti građevinarstva u Srbiji i regionu. Razvijajući se u kontinuitetu od 2003. godine, kompanija realizuje kompleksne i zahtevne projekte, implementirajući pouzdanu, bezbednu i blagovremenu izgradnju, uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja i mehanizacije.

Kompanija je orijentisana ka savremenom pristupu izgradnje objekata, sve u cilju ostvarenja boljih rezultata i kraćih rokova izgradnje. Usluge Millennium Team-a pokrivaju sva područja građevinske industrije: izgradnju infrastrukturnih, energetskih i hidrotehničkih objekata, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, kao i humanitarno razminiranje, što našim klijentima nudi mogućnost projektovanja i izvođenja integrisanih projekata.

„Potpisivanjem strateškog sporazuma sa mađarskom kompanijom Ganz-Gemtech Grupa, Millennium Team ne samo da jača odnose dve kompanije i zemlje, već nastavlja da ulaže u budućnost i unapređenje svog poslovanja. Misija kompanije je da bude pouzdan partner u ostvarivanju građevinskih projekata, a sinergijom svog dugogodišnjeg iskustva i implementacijom inovativnih rešenja kompanija nastavlja da postavlja najviše standarde u građevinskoj industriji”, izjavio je Stojan Vujko generalni direktor Millennium Team-a.

Verna ciljevima svog prethodnika osnovanog 1870. godine, Ganz-Gemtech grupa je odgovorila na izazove 21. veka sa visokim kvalitetom, u potpunosti zadovoljavajući očekivanja kupaca i inovativnošću, čime je ponovo postala značajan i vodeći akter na domaćem tržištu. Učešće u prekograničnim projektima i povećanje prisustva na regionalnom tržištu važni su delovi strategije kompanije.

„Potpisivanjem ovog ugovora Ganz-Gemtech grupa je napravila veliki korak ka regionalnoj distribuciji,
promociji i ravnomernoj primeni mađarskih inovacija, jer pojačava svoje prisustvo na domaćem i
neposrednom srpskom tržištu u oblasti proizvodnje čeličnih elemenata i konstrukcija, kao i razvoju pogona za proizvodnju čelika“, rekao je Gabor Hamar, jedan od vlasnika kompanije, na svečanoj ceremoniji potpisivanja ugovora.

Kao rezultat ove saradnje, otvara se mogućnost za zajedničko planiranje, razvoj i implementaciju u šest
zemalja (pored Mađarske: Srbija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Albanija) u vezi sa
izgradnjom puteva, mrežnom infrastrukturom, digitalizacijom masovnog transporta i javnog servisa, kao i
sveobuhvatni projekti upravljanja saobraćajem i saobraćajnog inženjeringa.

Pretraga

Najnovije vesti