loader image

Vesti

Millennium Team donirao specijalizovana vozila JK Kruševac

Naša kompanija Millennium team, donirala je specijalizovana vozila,  tri autosmećara marke VOLVO, vrednosti 8.854.455 dinara, za potrebe JKP Kruševac.  Na svečanosti na kojoj je prisustvovao veliki broj građana Kruševca, izvršena je primopredaja. Stavljanjem u funkciju novih vozila, čišćenje  i ulepšavanje grada biće podignuto na viši nivo, kažu iz ovog JKP-a. 

Milenijum team od svog osnivanja u okviru svoje osnovne delatnosti bavi se izgradnjom hidrotehničkih objekata, infrastrukturnih objekata i gasovoda. Naša kompanija se bavi i društveno – odgovornim i humanitarnim radom, na šta smo, posebno ponosni.

– Ove donacije će nam pomoći da, osim toga, što imamo 80 odsto pokrivenosti, kada je iznošenje smeća u pitanju, do kraja godine bude pokriveno i 101 selo na teritoriji grada – rekla je Jasmina Palurović, gradonačelnica.

Gradonačelnica Jasmina Palurović istakla je da će novim vozilima biti povećana efikasnost rada JKP-a, dodavši da će se poboljšati  kvalitet održavanja higijene u gradu, ali i u selima. Time će Kruševac potvrditi da sa pravom nosi epitet jednog od najčistijih i najuređenijih gradova u Srbiji. Briga o ekologiji  jedan od važnih postulata kojima se rukovode u poslovanju, tako da će korišćenjem novih vozila i taj aspekt biti znatno poboljšan.

-Sigurna sam da ćemo ovom donacijom danas, Javno komunalnom preduzeću Kruševac dati značajan doprinos u poboljšanju usluge komunalne delatnosti.  Verujem i da ćemo na povaj n ačin pružiti pozitivan primer i ostalim kompanijama i privrednicima da se uključe u aktivnosti poboljšanja ekološke zajednice – rekla je Ana Stošić, predstavnik Millennium team-a.

Na donacijama je zahvalila i direktorka JKP „ Kruševac „ Snežana Radojković koja je, između ostalog, rekla da ovo preduzeće teži da dostigne status lidera u ovoj oblasti. Vozila će biti maksimalno iskorišćena, a oko 250 radnika ovog preduzeća radiće u tri smene.   Snežana Radojković zahvalivši i bivšem gradonačelniku Bratislavu Gašiću, rekla je da je njegovim angažovanjem i došlo do realizacije donacija.

Donacija Millennium Team JK Kruševac 

Pretraga

Najnovije vesti