loader image

Vesti

​Svečano obeleženi završni radovi na konstrukciji Kule Beograd

Simboličnim izlivanjem betona na 42. spratu Kule Beograd obeležen je zvaničan završetak radova na ovoj konstrukciji u okviru projekta Beograd na vodi.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik kompanije „Eagle Hills“ Muhamed Alabar, kao i predstavnici kompanija Pizzarotti i Millennium Team.

Naša kompanija Millennium Team regionalni lider u oblasti građevinarstva sa iskustvom dugim skoro dve decenije, partner je Pizzarotti-ju na projektu izgradnje Kule Beograd.

Sa 168 metara visine, 42 nivoa, ukupnom površinom od 50.000 kvadratnih metara i vidikovcem na vrhu, Kula Beograd predstavljaće centralni deo Beograda na vodi i najvišu zgradu u Srbiji, kao i novi simbol prestonice. U Kuli Beograd biće smešten i prestižni hotel St. Regis Belgrade koji će se prostirati od prizemlja do 11. sprata, a Kula će raspolagati sa 220 stanova i 305 parking mesta.

Naša kompanija Millennium Team angažovana je od početka na izvođenju radova na projektu Beograd na vodi, najvećem gradilištu Jugoistočne Evrope.

Pretraga

Najnovije vesti